Zakwas na barszcz czerwony to jeden z wiodących produktów krakowskiego producenta Takapol. Wytwarzany jest w oparciu wyłącznie o najlepsze, starannie wyselekcjonowane składniki pochodzące od polskich rolników oraz tradycyjną, niezmienną od lat recepturę własną pozbawioną konserwantów i innych, sztucznych dodatków. Nasz zakwas z buraków jest zdrowy, pożywny oraz posiada tradycyjny polski smak, który pozwala każdemu klientowi odtworzyć we własnej kuchni smaki dobrze znane i lubiane z czasów dzieciństwa.
Jak ugotować barszcz czerwony z butelki?
Zakwas z buraków w butelce powstał w celu ułatwienia przygotowywania domowego, naturalnego barszczu czerwonego oraz zagwarantowania gotowej zupie znakomitego smaku i aromatu zgodnych z tradycyjną polską recepturą. Jego przygotowanie jest banalnie proste. Jak zrobić barszcz czerwony na zakwasie z butelki – oto szczegółowe instrukcje. W pierwszej kolejności przygotowujemy 1-1,5 l wywaru warzywnego lub mięsnego, wedle uznania. Pod koniec gotowania wlewamy do niego zakwas buraczany na barszcz Takapol, doprowadzamy do wrzenia i już nie kontynuujemy gotowania. Na sam koniec doprawiamy do smaku ulubionymi przyprawami – w ten oto sposób tradycyjny barszcz czerwony na kupnym zakwasie jest gotowy do podania na stół. Podajemy z uszkami, krokietami, diablotką, kapuśniakami, kulebiakami oraz zabielany z ziemniakami.
Szybka dostawa
Gwarancja szybkiej dostawy kurierskiej lub do paczkomatów
Świeże i zdrowe produkty
Produkty najwyższej jakości, zdrowe, smaczne
Najlepsze ceny
Zawsze najlepsze produkty w najatrakcyjniejszych cenach
Reviews
There are no reviews yet.