Zastosowania lecznicze octu jabłkowego:
- Na infekcje bakteryjne i grzybicę
- W profilaktyce i zwalczaniu cukrzycy
- Chroni przed nadciśnieniem i obniża cholesterol
- Pomaga zrzucić zbędne kilogramy
- W walce z wolnymi rodnikami
- Jako naturalny probiotyk
Lecznicze działanie octu znane jest od lat. Jedne z pierwszych źródeł, jakimi dysponujemy, opisują receptury Hipokratesa, który mieszaninę octu i miodu zalecał na choroby skórne, kaszel i infekcje. Później te przepisy rozwijano i znajdowano kolejne zastosowania: jako składnik diety odchudzającej czy naturalny lek na cukrzycę i nadciśnienie.
Ekologiczny, niefiltrowany ocet jabłkowy o kwasowości całkowitej 5%.
Wyprodukowany w 100% z Włoskich owoców.
Do czego używać octu?
Ocet jabłkowy używany jest jako dodatek do sałatek, dań mięsnych oraz do domowego majonezu.
Składniki
jabłka ekologiczne*
*certyfikowany składnik ekologiczny
Informacje dodatkowe
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C.
Pojemność: 500 ml

Szybka dostawa
Gwarancja szybkiej dostawy kurierskiej lub do paczkomatów

Świeże i zdrowe produkty
Produkty najwyższej jakości, zdrowe, smaczne

Najlepsze ceny
Zawsze najlepsze produkty w najatrakcyjniejszych cenach
Reviews
There are no reviews yet.