Idealna do makaronu i klusek: Z Mąki Ryżowej można wytwarzać makaron ryżowy, kluski, byliny czy placki.
Zagęstnik do sosów i zup: Mąka ryżowa znakomicie sprawdza się jako zagęstnik do sosów i zup, zwłaszcza białych sosów, jak beszamel.
Perfekcyjne panierowanie: Nadaje potrawom delikatną chrupkość, idealnie nadając się do panierowania ryb, drobiu, mięsnych kotletów.
Alternatywa dla mąki pszennej: Doskonała alternatywa dla ogólnodostępnej mąki pszennej, szczególnie w dietach bezglutenowych.
Bez GMO: Nasze produkty nie zawierają składników modyfikowanych genetycznie.
Przechowywanie: Aby zachować świeżość i jakość, przechowuj mąkę w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Odkryj różnorodność smaków z mąka ryżowa biała 1 kg Targroch – kluczowym składnikiem kuchni japońskiej i azjatyckiej, który teraz może być Twoim niezastąpionym pomocnikiem kulinarnym!
Reviews
There are no reviews yet.