Idealny zagęstnik: Twoje zupy i sosy nigdy nie były takie kremowe. Mąka z Tapioki zagęści je do perfekcji, nadając im wyjątkowej gładkości.
Bezglutenowy i hipoalergiczny: Ciesz się smakiem bez obaw. Nasza Mąka z Tapioki nie zawiera glutenu i jest hipoalergiczna, więc każdy może jej spróbować.
Wypieki bez granic: Chleb, ciastka, ciasta – możliwości są nieograniczone. Mąka z Tapioki sprawi, że twoje wypieki będą lekkostrawne i wyjątkowe.
Czyste składniki: Nasza Mąka z Tapioki to po prostu czysta skrobia z bulwy manioku, bez zbędnych dodatków.
Zacznij tworzyć wyjątkowe smaki z Mąką z Tapioki Targroch
Składniki : skrobia z bulwy manioku
Tłuszcz – 0,1 g (<1%)
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g (0%)
Węglowodany – 91 g (36%)
– w tym cukry – 0 g (0%)
Błonnik – 0 g
Białko – 0,1 g (<1%)
Sól** – 0,1 g (1,7%)
Możliwe naturalne odchylenia.
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie.
*RWS – Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).
Masa netto: 1000 g
INFORMACJA O ALERGENACH
W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Reviews
There are no reviews yet.