Słodkie cuda: Planujesz deser, który zachwyci wszystkich? Dodaj Mąkę z Tapioki do budyniów, puddingów czy naleśników. Jej delikatność podkreśli smak innych składników.
Prosty sposób przygotowania: Tapiokę wystarczy wypłukać, namoczyć (najlepiej w mleku) i ugotować na małym ogniu, mieszając, aż będzie miękka. To takie proste!
Spróbuj teraz mąka z tapioki skrobia z manioku 500 g Targroch i odkryj nowe możliwości w swojej kuchni
Wartość odżywcza produktu w 100 g:
- Wartość energetyczna 1524 kJ / 364 kcal
- Tłuszcz 0,1 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
- Węglowodany 91 g
- w tym cukry 0 g
- Błonnik 0 g
- Białko 0,1 g
- Sól 0,1 g
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Reviews
There are no reviews yet.