Makaron Kukurydziany Świderki Fusilli Bezglutenowy Bio 250 g Dalla Costa
Makaron (kukurydziany) świderki fusilli bezglutenowy Bio marki Dalla Costa to produkt dedykowany dla osób z nietolerancją glutenu. Oto kilka informacji na temat tego produktu:
- Makaron ten jest wykonany z mąki kukurydzianej, która nie zawiera glutenu, dzięki czemu jest bezpieczny dla osób z celiakią lub nietolerancją glutenu.
- Produkt ten może pomóc w zaspokojeniu potrzeb smakowych osób na diecie bezglutenowej, którzy często muszą rezygnować z tradycyjnego makaronu.
- Makaron (kukurydziany) świderki fusilli bezglutenowy Bio są szybko i łatwo przyswajalne przez organizm, dzięki czemu są dobrym źródłem energii.
- Produkt ten może być stosowany jako zdrowa alternatywa dla tradycyjnego makaronu w różnych daniach, takich jak sałatki, zapiekanki czy dania główne.
- Makaron ten jest organiczny i nie zawiera sztucznych dodatków ani konserwantów, co czyni go bezpiecznym i zdrowym wyborem.
- Przygotowanie makaronu jest łatwe i szybkie – wystarczy gotować go przez około 11-12 minut w osolonej wodzie.
mąka kukurydziana* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt przeznaczony dla dzieci powyżej 3 roku życia
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 l osolonej wody na 100 g makaronu, gotować ok. 11-12 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1516 kJ / 357 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 78 g
w tym cukry: 0,3 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 7,8 g
Sól: 0,016 g
Reviews
There are no reviews yet.