Owoce liofilizowane Frupp malina Celiko, 15g
Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje.
Do wyprodukowania 100 g maliny liofilizowanej zużyto 0,7 kg maliny świeżej.
SKŁADNIKI
liofilizowana malina
Wartość odżywcza w 100 g:
- Wartość energetyczna 1547 kJ / 366 kcal
- Tłuszcz: 2 g,
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g
- Węglowodany 75 g,
- w tym cukry 62 g
- Błonnik 15 g
- Białko 4,6 g
- Sól 0,02 g
Alergeny:
brak
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Producent:
Celiko
Polska
Opakowanie może się zmieniać ze względu na zmiany wyglądu opakowania przez producenta.
Reviews
There are no reviews yet.