Zdrowe i wartościowe Muffinki – teraz z dodatkiem kropli ciemnej czekolady.
Wspaniałe jako drugie śniadanie lub deser na który możesz sobie pozwolić bez żadnych wyrzutów sumienia 🙂
Proste do przygotowania, jak zawsze bezglutenowe i pełne wartościowych mąk. A im słodszych i bardziej dojrzałych bananów dodasz, tym bardziej będą pachnące, smaczne i wilgotne.
Idealne jako zdrowa i wartościowa przekąska dla dzieci.
Ekologiczna mieszanka do przygotowania muffinek z czekoladą.
1 porcja: ok. 65 g
Ilość porcji: ok. 12 muffinek
SPOSÓB PRZYGOTOWANA
- Piekarnik nagrzej do temperatury 180 stopni Celsjusza (bez termoobiegu)
- Przygotuj formę na muffiny. Metalową formę wyłóż papierowymi papilotkami, silikonowa nie potrzebuje papilotek
- Do dużej miski włóż 2 banany, 170 g jogurtu naturalnego, 2 jajka oraz 70 ml oleju i wszystko dokładnie zmiksuj
- Wsyp zawartość opakowania i dokładnie wymieszaj
- Gotową masę przelej do foremek na muffiny. Na wierzch możesz położyć dowolne owoce lub ORZECHY
- Wstaw do piekarnika na ok. 35 minut
UWAGA
W wersji wegańskiej zamień 2 jajka na jednego banana i 2-3 łyżki jogurtu wegańskiego.
Muffiny doskonale smakują z dodatkiem malin lub borówek amerykańskich.

Szybka dostawa
Gwarancja szybkiej dostawy kurierskiej lub do paczkomatów

Świeże i zdrowe produkty
Produkty najwyższej jakości, zdrowe, smaczne

Najlepsze ceny
Zawsze najlepsze produkty w najatrakcyjniejszych cenach
Reviews
There are no reviews yet.