SYROP KURKUMOWO – IMBIROWY 250 ml – POLSKA RÓŻA
SKŁADNIKIcukier, sok z kłącza kurkumy 22 %, sok z kłącza imbiru 19 %, sok z cytryny 10 %.
Naturalny syrop z kłączy kurkumy i imbiru, który uzyskaliśmy tradycyjną metodą. Nie znajdziesz w nim sztucznych dodatków, takich jak konserwanty i barwniki. Szczególnie polecamy ten syrop do herbaty, rozjaśni on długie, jesienne wieczory. Produkt pasteryzowany.
w 100 g:
wartość energetyczna: 850 kJ/203 kcal, tłuszcz: 0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g, węglowodany: 51,0 g, w tym cukry: 50,0 g, białko: 0 g, sól: 0 g.
Sposób przechowywania:
przechowywać suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechować w lodówce, spożyć w ciągu 21 dni.
Kraj pochodzenia:
Polska
Producent: Polska Róża
Reviews
There are no reviews yet.