SYROP Z PIGWOWCA 500 ml – POLSKA RÓŻA
SKŁADNIKI
cukier, sok z pigwowca 40 %.
Doskonały syrop z owoców pigwowca japońskiego, który uzyskaliśmy tradycyjną metodą. Jego receptura to przede wszystkim sok NFC (nie z koncentratu), bezpośrednio tłoczony z owoców pigwowca japońskiego na tradycyjnej prasie. Nie znajdziesz w nim sztucznych dodatków, takich jak konserwanty i barwniki. Smak naszego syropu jest unikalny i aromatyczny, w pełni naturalny.
Produkt pasteryzowany.
Wartość odżywcza:
w 100 ml:
wartość energetyczna: 1175 kJ/281 kcal, tłuszcz: 0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g, węglowodany: 67,8 g, w tym cukry: 62,2 g, białko: 0,2 g, sól <0,01 g.
Sposób przechowywania:
Po otwarciu 30 dni w lodówce.
Kraj pochodzenia:
Polska.
Producent: Polska Róża
Reviews
There are no reviews yet.