Unikalny smak kwiatów róży to prawdziwa przyjemność, dlatego wykorzystaj go jako dodatek do ulubionych lodów, budyniu czy też ciast.
Syrop ten będzie idealnym dodatkiem do rozgrzewającej, zimowej herbaty jak i do orzeźwiającej wody w upalny dzień.
Syrop z płatków róży można wykorzystać do przygotowania różowych, różanych lodów, do aromatyzowania deserów, jako dodatek do rozgrzewającej zimowej herbaty.
Syrop z płatków dzikiej róży ma sporo prozdrowotnych właściwości, które wpływają korzystnie na funkcjonowanie naszego organizmu. Można go śmiało stosować jako suplement przy leczeniu przeziębień i grypy oraz do łagodzenia stanów zapalnych naczyń krwionośnych. Sprawdzi się także w przypadku krwawienia dziąseł. Okazuje się, że ten niesamowicie pachnący produkt poprawia przyswajanie żelaza i usprawnia przemianę materii. Polecany jest także osobom chcącym poprawić wydolność swoich nerek. Syrop różany wzmacnia układ odpornościowy.
- wyciąg z płatków róży 38%,
- cukier,
- regulator kwasowości – sok z cytryn
Wartości odżywcze na 100g produktu:
tłuszcze – 0,09 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g, węglowodany 62g, w tym cukry 62 g, błonnik 2 g, białko – 0,3 g, sól – 0,02g
Wartości energetyczne na 100 g:
1082 kJ / 255,4 kcal
– Nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.
– Produkt pasteryzowany.
– Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu, a po otwarciu w lodówce.
Produkt:100% naturalny.
Reviews
There are no reviews yet.