Złote mleko syrop ma wiele zastosowań leczniczych:
1. Poprawia układ odpornościowy organizmu i chroni go przed chorobami.
2. Pomaga złagodzić zapalenie pęcherza moczowego, zatoki i przeziębienia.
3. Przeciwdziała grypie i innym infekcjom.
4. Pomaga obniżyć poziom cholesterolu.
5. Pomaga złagodzić objawy alergii.
6. Pomaga zwalczać ból i stany zapalne.
7. Pomaga w leczeniu problemów skórnych, takich jak trądzik, łuszczyca i egzema.
8. Pomaga regulować poziom cukru we krwi i zapobiega cukrzycy.
9. Pomaga regulować poziom kwasu żołądkowego i zmniejszyć zgagę.
10. Pomaga zmniejszyć stres i napięcie oraz poprawia jakość snu.
Syrop NIE zawiera mleka, a jego nazwa pochodzi z ajuwerysjskiej sztuki leczenia.
Syrop zawiera 58% soków NFC: sok z kurkumy z cytryną oraz sok z imbiru z cytryną.
Składniki: cukier, sok z kurkumy z cytryną 29%, sok z imbiru z cytryną 29%, woda, przyprawy 1% (cynamon, pieprz cayenne, kardamon).
Zalecany sposób użycia:
Najlepiej odmierzyć 1 łyżeczkę syropu i zalać 200 250 ml ciepłego mleka, napoju roślinnego, wody , czy herbaty. Dobrze wymieszać. Spożywać na ciepło kiedy napój ma silny aromat i przyjemny smak . Nie zagotowywać
Złote Mleko ma złocista barwę, przyjemny słodki smak z przebijającymi się smakami ostrymi.
Działanie kurkuminy pochodzącej z kurkumy zostało wzmocnione piperyny z pieprzu cayenne.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 679 kJ / 160 kcal
- Tłuszcz: 0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
- Węglowodany: 39 g
- w tym cukry: 38 g
- Błonnik: <0,5 g
- Białko: <0,5 g
- Sól: 0,04 g
Produkt pasteryzowany. Gotowy do spożycia bezpośrednio lub po rozcieńczeniu.
Reviews
There are no reviews yet.