Zalety Syropu Lawendowego
- 100% naturalny skład – bez dodatku sztucznych barwników i konserwantów.
- Wyjątkowy smak i aromat – subtelne nuty lawendy dodadzą charakteru każdemu napojowi i deserowi.
- Uniwersalne zastosowanie – idealny do herbaty, koktajli, lemoniad i wielu innych potraw.
Zastosowanie Syropu Lawendowego
Do napojów
Dodaj syrop do herbaty, aby wzbogacić jej smak o delikatny kwiatowy akcent. Świetnie sprawdzi się także w lemoniadach, drinkach, koktajlach czy jako składnik domowej wody smakowej.
Do deserów
Syrop lawendowy to idealny dodatek do naleśników, gofrów, ciast, a także jako polewa do lodów czy innych deserów. Możesz użyć go jako składnika kremów tortowych lub polewy do babeczek.
Nie zawiera substancji konserwujących, barwników czy aromatów. Dzięki lawendowemu syropowi w twojej kuchni zagości zupełnie inny wymiar aromatów.
Syrop lawenda – pojemność 400 ml.
Skład: cukier, wyciąg z kwiatów lawendy 43%, regulator kwasowości (kwas cytrynowy).
Wartość odżywcza w 100 ml syropu
- Wartość energetyczna 1326 kJ/312 kcal
- Tłuszcz 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
- Węglowodany 78 g w tym cukry 78 g
- Białko 0 g
- Sól 0 g
Producent: Premium Rosa
Kraj pochodzenia: Polska
Produkt pasteryzowany.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu oraz chronić przed działaniem promieni słonecznych.
Ze względu na zawartość naturalnych składników – kolor, zapach, smak poszczególnych partii mogą się różnić. Osad jest zjawiskiem naturalnym. Przed użyciem wstrząsnąć.
Kraj pochodzenia: Polska
Szybka dostawa
Gwarancja szybkiej dostawy kurierskiej lub do paczkomatów
Świeże i zdrowe produkty
Produkty najwyższej jakości, zdrowe, smaczne
Najlepsze ceny
Zawsze najlepsze produkty w najatrakcyjniejszych cenach


Reviews
There are no reviews yet.